Chec de dovlecei

Printeaza

O reteta de chec de dovlecei din: oua, zahar pudra, faina, praf de copt, scortisoara, sare, fulgi de cocos, dovlecei si ulei.

Ingrediente:

  • 3 oua
  • 2 cesti zahar pudra
  • 3 cesti faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 si 1/2 lingurita scortisoara
  • 1 praf de sare
  • 1 ceasca fulgi de cocos
  • 2 cesti dovlecei rasi pe razatoare
  • 1 ceasca ulei

 

Mod de preparare:

Se bat ouăle şi se adaugă zahăr pudră, amestecând până obţinem o compoziţia spumoasă. Intr-un castron se amestecă făina cu praf de copt, scorţişoară, un praf de sare şi fulgi de cocos. Se înglobează compoziţia de ouă şi dovleceii raşi, apoi uleiul.

Se încinge cuptorul la 180 °C. Se unge forma, se tapetează cu făină şi se toarnă aluatul; se coace cca 35-40 min. Se scoate din cuptor şi se lasă să se răcorească în formă; apoi se răstoarnă şi se lasă să se răcească. Apoi se pudrează cu zahăr.

Chec de dovlecei

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu am mancat niciodata asa ceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.