Chec de post cu banane

Printeaza

Chec de post cu banane din: apa, ulei, faina, sare, banana, cacao, praf de copt si zahar.

Ingrediente:Chec_de_post_cu_banane

  • 200 ml apă
  • 100 ml ulei de floarea-soarelui
  • 250 g făină
  • 1 praf de sare
  • 1 banană
  • 1 lingură cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 80 g zahăr

 

Mod de preparare:

Amesteci făina, praful de copt, praful de sare si zahărul. Faci o adâncitură în mijloc şi adaugi apa si uleiul.

Amesteci bine şi, într-o tavă de chec tapetata cu hârtie de copt, pui aproximativ toată compoziţia, cu excepţia a 3 linguri, pe care le păstrezi pentru a le amesteca cu cacao.

După ce amesteci cele 3 linguri rămase cu cacao, adaugi amestecul peste compoziţia aflată deja în tavă. Pui peste compoziţie o banană tăiată feliuţe mai groase.

Dai tava la cuptorul preîncălzit, pentru aproximativ 40 de minute. Faci testul cu o scobitoare, iar după ce s-a răcit, chec tapetată presari checul cu zahăr pudră.

 

Chec de post cu banane

Chec_de_post_cu_banane

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.