Chec de malai

Printeaza

Chec de malai din: iaurt, malai, oua, zahar, ulei, praf de copt.

Ingrediente:Chec de malai

  • un pahar mare iaurt bine scurs
  • 3 ouă
  • 2 pahare zahăr
  • 3 pahare mălai simplu
  • 1/2 pahar ulei sau unt topit
  • un plic praf de copt
  • o linguriţă coajă de lămâie

 

Mod de preparare:

Mălaiul se trece de două ori prin râşniţa de cafea şi apoi se cerne. ntr-un vas, se deşartă iaurtul, paharul se spală şi se usucă. Peste iaurt se pun ouăle.

Se măsoară mălaiul cu paharul de iaurt spălat şi se adaugă, se pune praful de copt, se toarnă şi uleiul sau untul topit. Se amestecă şi se pune coaja de lămâie.

Se toarnă amestecul într-o formă de copt unsă şi se lasă 20 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.