Chec cu rosioare si parmezan

Printeaza

Chec cu rosioare si parmezan  din: rosii cherry, parmezan, faina, drojdie, oua, lapte, busuioc, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Chec_cu_rosioare_si_parmezan

  • 200 g rosii cherry
  • 100 g parmezan ras (sau cascaval de oaie)
  • 180 g faina
  • 1 lingura rasa cu drojdie uscata
  • 4 oua
  • 120 ml lapte
  • 1 mana de busuioc verde
  • 80 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Bate ouăle spumă şi amestecă-le cu făina, un praf de sare şi drojdia.încorporează laptele şi uleiul, puţin câte puţin, amestecând energic ca să nu rămână cocoloaşe.

Adaugă busuiocul tocat mărunt, caşcavalul şi roşiile tăiate în jumătăţi. Amestecă şi potriveşte gustul de sare şi piper.

Toarnă compoziţia într-o formă de chec unsă cu grăsime şi dă la cuptorul încins în prealabil, la foc potrivit, 50 de minute.

Chec cu rosioare si parmezan

Chec_cu_rosioare_si_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.