Chec cu nuci

Printeaza

Chec cu nuci

Ingrediente:Chec cu nuci

  • 5 ceşti de făină
  • 2 ceşti zahăr
  • 1 ceaşcă ulei
  • 3/4 ceaşcă nucă măcinată
  • 2 ceşti suc de portocale
  • 1 lingură scorţişoară
  • 1 lingură coajă de portocală
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 1 linguriţă de bicarbonat

 

Mod de preparare:

Se bate zahărul cu uleiul şi se adaugă celelalte ingrediente pe rând. La sfârşit se adaugă făina, în care s-a amestecat praful de copt şi bicarbonatul.

Se pune în tava unsă şi ta­petată cu făină şi se coace aproape o oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.