Chec cu legume si caşcaval afumat

Printeaza

Chec cu legume si caşcaval afumat din: oua, faina, smantana, mazare, porumb dulce, morcov, cascaval afumat, marar, praf de copt, piper, sare.

Ingrediente:Chec_cu_legume_si_cascaval_afumat

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri smantana
  • 250 g mazare din conserva
  • 200 g porumb dulce din conserva
  • 1 morcov mare fiert
  • 250 g cascaval afumat
  • 1 legatura marar tocat
  • 1 lingurita praf de copt
  • piper macinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Mixezi ouăle întregi cu puţină sare, până îşi dublează volumul. Adaugi mazărea şi porumbul bine scurse, morcovul fiert şi tăiat în cubuleţe, caşcavalul dat pe răzătoarea mare, smântână, mărarul fin tocat, făina cernută împreună cu praful de copt, sare şi piper după gust.

Torni compoziţia într-o tavă de chec tapetată cu hârtie de copt şi o coci în cuptorul preîncălzit, pentru 15 minute la foc iute, apoi pentru alte 25 de minute la foc mediu, înainte de a scoate checul din cuptor, testezi dacă s-a copt cu ajutorul unei scobitori care trebuie iasa curata din aluat.

Portionezi checul dupa s-a racit in tava.

Chec cu legume si caşcaval afumat

Chec_cu_legume_si_cascaval_afumat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.