Chec cu halva si glazura de ciocolata

Printeaza

Chec cu halva si glazura de ciocolata din: faina, unt, halva, lapte, oua, ciocolata, frisca, vanilie.

Ingrediente :Chec cu halva si glazura de ciocolata

  • 300 g făină
  • 100 g unt
  • 250 g halva cu cacao
  • 100 ml lapte
  • 2 ouă
  • 200 g ciocolată menaj
  • 100 g frişcă
  • 1 esenţă vanilie

 

Mod de preparare:

Freci untul spumă, apoi adaugi jumătate din halva fărâmiţată şi vanilia şi amesteci până obţii o compo­ziţie omogenă.

Incorporezi apoi treptat făina , laptele şi ouăle, adaugi şi halvaua rămasă tăiată cubuleţe şi amesteci.

Pui compoziţia obţinută într-o tavă de chec unsă cu unt şi o coci la foc potrivit 30-35 de minute.

După ce s-a copt, laşi checul să se răcească, apoi pregăteşti glazura: topeşti ciocolata pe baie de aburi, o amesteci cu frişca şi o întinzi peste checul răcit.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • prajitura cu halva
  • chec cu halva
  • rulada cu halva reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.