Chec cu dovlecei si telemea

Printeaza

Chec cu dovlecei si telemea: dovlecei, oua, faina, ulei, lapte, telemea, marar.

Ingrediente:Chec cu dovlecei si telemea

  • 3 dovlecei raşi, săraţi şi scurşi de zeamă
  • 3 ouă
  • 250 g făină + 1 plic de drojdie uscată
  • 3 linguri ulei
  • 200 ml lapte
  • 300 g telemea rasă
  • mărar

 

Mod de preparare:

Freci 3 gălbenuşuri cu 3 linguri de ulei, amesteci compoziţia cu brânza rasă, cu dovleceii, gălbenuşurile şi laptele.

Amesteci cu făi­na şi drojdia. La final, încorporezi albuşurile bătute spumă, amestecând uşor de sus în jos.

Torni compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi o dai la cuptor timp de 50 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.