Chec cu dovleac si migdale

Printeaza

Chec cu dovleac si migdale din: dovleac, morcov, migdale, oua, ulei, zahar, praf de copt, sare.

Ingrediente:Chec cu dovleac si migdale

  • 250 g dovleac copt
  • 1 morcov ras
  • 50 g migdale crude/alune/miez de nucă
  • 3 ouă
  • 75 ml ulei
  • 100 ml apă
  • 150 g zahăr
  • 200 g făină
  • 1 plic de praf de copt
  • 1/2 linguriţă de sare

 

Mod de preparare:

Amestecă pulpa de dovleac, morcovul ras şi scurs, ouăle, uleiul, apa şi zahărul până se omogenizează. Adaugă făina, praful de copt, sarea. Mărunţeşte migdalele din cuţit.

Pune o parte din ele în aluat. Toarnă compoziţia într-o tavă de chec. Dă la cuptor 40 de minute sau până trece testul scobitorii. In ultimele 10 minute, presară restul migdalelor tocate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.