Chec cu cirese si ciocolata alba

Printeaza

Chec cu cirese si ciocolata alba din: cireşe, unt, zahăr, făină, oua, făină de migdale, praf de copt, sare, ciocolata alba.

Chec_cu_cirese_si_ciocolata_alba

Ingrediente:

  •  450 g cireşe bine coapte
  •  150 g unt
  •  140 g zahăr
  •  250 g făină
  •  3 ouă
  •  3 linguri făină de migdale
  •  1/2 pliculeţ praf de copt
  •  un praf sare

Ingrediente pentru servit:

  •  200 g ciocolată albă

Mod de preparare:

Se freacă zahărul cu untul pentru a obţine o cremă spumoasă. Se adaugă ouăle unul câte unul, făina, apoi făina de mig­dale, praful de copt si sarea. Se pun cireşele curătate de sâmburi.

Se toarnă amestecul într-o formă de copt si se dă la cup­tor pentru aproximativ 40 de minute. Ciocolata albă se topeşte la bain-marie si se asază deasu­pra checului după ce acesta s-a răcit complet. Se aduce la masă si cu fructe deasupra.

Chec cu cirese si ciocolata alba

Chec_cu_cirese_si_ciocolata_alba

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.