Chec cu ceapa si marar

Printeaza

Chec cu ceapa si marar din: ardei, dovlecel, oua, usturoi, ceapa, marar, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Chec cu ceapa si marar 

  • 2 ardei
  • 250 g dovlecel
  • 3 ouă
  • 2 fire usturoi verde
  • 4 fire ceapă verde
  • sare
  • piper
  • 1 legătură mărar verde tocat
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 5 linguri faina
  • bicarbonat

 

Mod de preparare:

Se amestecă într-un bol 2 ardei graşi asortaţi tăiaţi cubuleţe, 250 g dovlecel dat pe răzătoarea mare, 3 ouă, 2 fire usturoi verde şi 4 fire ceapă verde tăiate rondele, sare, piper, 1 legătură mărar verde tocat, 3 linguri ulei de măsline, 5 linguri făină şi 1 linguriţă bicarbonat de sodiu dizolvat în 50 ml apă minerală.

Se coace amestecul într-o tavă, timp de 45-50 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.