Chec cu caise

Printeaza

Chec cu caise

Ingrediente:Chec cu caise

  • 4 ouă
  • 4 linguri făină
  • 4 linguri zahăr
  • 4 linguri ulei
  • 1 plic zahăr vanilat
  • sare
  • 500 g caise

 

Mod de preparare:

Baţi albuşurile spumă, adaugi treptat zahărul şi baţi în continuare până obţii o bezea. Separat, freci gălbenuşurile cu uleiul, un praf de sare şi za­hărul vanilat. încorporezi compoziţia de gălbenuşuri lingură cu lingură în bezea, pui apoi făina în ploaie şi omogenizezi totul.

Speli caisele, le scoţi sâmburii şi le tai felii subţiri. Torni aluatul într-o tavă de chec unsă cu rnargarină şi ta­petată cu făină, pui feliile de caise si dai checul la cuptorul incalzit in prealabil pentru 30 de minute, la foc potrivit.

Chec cu caise

Chec cu caise

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • chec cu caise
  • chec cu piersici
  • reteta chec cu caise
  • chec cu caise proaspete

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.