Chec cu caise
PrinteazaChec cu caise
- 4 ouă
- 4 linguri făină
- 4 linguri zahăr
- 4 linguri ulei
- 1 plic zahăr vanilat
- sare
- 500 g caise
Mod de preparare:
Baţi albuşurile spumă, adaugi treptat zahărul şi baţi în continuare până obţii o bezea. Separat, freci gălbenuşurile cu uleiul, un praf de sare şi zahărul vanilat. încorporezi compoziţia de gălbenuşuri lingură cu lingură în bezea, pui apoi făina în ploaie şi omogenizezi totul.
Speli caisele, le scoţi sâmburii şi le tai felii subţiri. Torni aluatul într-o tavă de chec unsă cu rnargarină şi tapetată cu făină, pui feliile de caise si dai checul la cuptorul incalzit in prealabil pentru 30 de minute, la foc potrivit.
Chec cu caise
Poftă bună!
Incoming search terms:
- chec cu caise
- chec cu piersici
- reteta chec cu caise
- chec cu caise proaspete