Chec cu caise si frisca

Printeaza

Chec cu caise si frisca din: faina, zahar, unt, oua, praf de copt, frisca, rom, caise.

Ingrediente:Chec cu caise si frisca

  • 250 g făină
  • 120 g zahăr
  • 100 g unt
  • 3 ouă
  • un plic praf de copt
  • 100 ml frişcă lichidă
  • 2 linguri rom
  • 3-4 caise

 

Mod de preparare:

Se spala caisele şi se înlătură sâmburii. Se taie fructele cuburi mici. Se freacă untul cu zahărul până ce devine spumos. Se adaugă ouăle pe rând, apoi făina cu praful de copt şi frişca.

Se pun caisele şi romul, se amestecă delicat, se toarnă în tava de copt şi se lasă 45 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.