Chec clasic cu pere

Printeaza

Chec clasic cu pere din: pere, oua, faina, zahar, unt, lapte, vanilie.

Ingrediente:Chec clasic cu pere

  • 4 pere întregi
  • 2 ouă
  • 250 g făină
  • un plic praf de copt
  • 110 g zahăr alb sau brun
  • 125 g unt
  • 100 ml lapte
  • esenţă de vanilie

 

Mod de preparare:

Se topeşte untul la foc mic şi apoi se amestecă cu zahărul şi esenţa de vanilie. Se adaugă ouăle, se amestecă, se pune laptele şi apoi făina amestecată cu praful de copt.

Compoziţia odată amestecată se toarnă într-o formă de copt unsă cu unt sau tapetată cu hârtie. Se aşază felii de pere şi se lasă la cuptor 25-30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.