Chec aperitiv din splina de porc

Printeaza

 Chec aperitiv din splina de porc

Ingrediente:Chec aperitiv din splina de porc

  • 500 g splină
  • 2 cepe
  • 3 linguri de untură
  • sare
  • piper
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Scoţi carnea cu şorici cu tot de pe un picior de porc, o baţi bine, o condi­mentezi cu condiment, piper şi puţină sare pe ambele părţi şi o rulezi cu şoriciul în inte­rior.

O legi bine cu un fir de bumbac şi o pui la fiert cu puţină sare, piper boabe şi foi de dafin. Când s-a fiert, scoţi rulada, o aşezi pe un platou şi o dai la rece. Ca aperitiv, este foarte gustoasă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.