Chebab de porc

Printeaza

Chebab de porc din: carne de porc, piper, ceapa, sare, cimbru, ardei iuti, otet, vin.

Ingrediente:Chebab de porc

  • carne de porc
  • piper
  • ceapă
  • sare
  • cimbru
  • ardei iuţi
  • oţet sau vin

Mod de preparare:

Carnea se taie în felii subţiri, care se presară cu piper, sare şi cimbru.

Se pun feliile într-un vas şi se intercalează cu ceapa tăiată felii subţiri şi cu ardei iute tăiat, cantitatea fiind în funcţie de cât de iute dorim să iasă preparatul.

Se stropesc cu oţet sau cu vin, după care se ţin acoperite, la rece, o zi, ca să se marineze şi să se frăgezească.

Apoi se scot, se pun bine îndesate pe frigărui şi se frig pe toate părţile pe grătarul încins.

Din jarul obţinut din lemn de fag sau mangal, după ce s-a încins, se formează două grămezi de mărimea frigăruilor, care se aşază, sprijinite pe o cărămidă deasupra cărbunilor.

Se roteşte chebabul până se frige. Se serveşte cu cartofi prăjiţi.

 

Pofta buna!


 

Kebab de berbecut cu cartofi 

Kebab de berbecut cu cartofi 

Kebab de berbecut cu cartofi din: cartofi, carne de berbecut, ardei gras, usturoi, ulei de masline, lamaie. Ingrediente: 200 g cartofi noi mici 250 g carne de berbecut, taiata in cuburi de 2,5 cm 1 ardei gras rosu, curatat si taiat in bucati 2 catei de usturoi, zdrobiti 1 lingura ulei de masline 1 lamaie, 1/2 […]

Kebab de vita cu legume

Kebab de vita cu legume

Kebab de vita cu legume din: pulpa de vita, usturoi, piper, sare, bulion, ceapa, unt, dafin, supa de oase, vinete, unt, usturoi, cascaval, zahar, faina, lapte. Ingrediente: 750 g pulpă de vită, tăiată cubulete 4 căţei usturoi, tocat mărunt 5 g piper alb pisat 10 g sare 50 g bulion 80 g ceapă tăiată mărunt 75 […]

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.