Ceviche de creveti

Printeaza

Ceviche de creveti din: creveti, avocado, mango, ardei, ceapa, patrunjel, lamai.

Ingrediente:Ceviche de creveti

  • un kg creveţi decorticaţi, nefierţi
  • un avocado
  • un mango
  • un ardei gras roşu
  • un ardei gras galben
  • o ceapă albă medie
  • 4 fire ceapă verde
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • sucul de la 8 lămâi
  • 3 linguri ulei piper de Cayenne
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert 2 litri de apă cu o linguriţă de sare. Când dă în clocot, se pun creveţii şi se opreşte focul. Peste 5 minute se scurg creveţii şi 3/4 dintre ei se taie cuburi cât mai mici.

Se taie mărunt şi restul ingredientelor, se amestecă bine cu creveţii tăiaţi, sucul lămâilor, uleiul, sare şi piper de cayenne. Se acoperă şi se lasă 24 de ore la frigider.

Se serveşte cu restul de creveţi deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.