Cel mai bun somelier din Romania

Printeaza

Cel mai bun somelier din RomaniaIntre 19 octombrie şi 28 noiembrie se va desfăşura cea de-a IV-a ediţie a „Trofeului Someleriei Cramele Halewood” care va desemna somelierul anului în România.

Ediţia 2009 este organi­zată în parteneriat cu Asociaţia Someleriei din România (www.somelieri.ro), sub auspiciile Asociaţiei Internaţionale a Somelierilor (A.S.I.).

Evenimentul se adresează, în special, angaja­ţilor horeca, perioada de preselecţie fiind 19-23 octombrie şi va avea loc în: Bucureşti, Timişoara, Cluj, Braşov şi Bacău.

Candidaţii selectaţi vor beneficia în perioada 23 – 26 noiem­brie de o sesiune de pregătire pentru semifinala şi finala Trofeului, sesiune organizată de la Pivniţele Rhein & Azuga. Regulamentul de desfăşurare şi tematica de concurs se pot afla la www.halewood.com.ro.

Copreşedinţii juriului vor fi Giuseppe Vaccarini, invitat special, deţină­tor al titlului de „Cel mai bun somelier al lumiii” şi fost preşedinte şi director al ASI, în prezent profesor de specialitate, Preşedintele Asociaiţiei Somelierilor Profesionişti din Italia (A.S.RI.) şi Doru Dumitrescu, Preşedinte al A.S.R., dubliu semifinalist european şi semifinalist mondial.

Finala din 28 noiembrie, de la World Trade Center Bucureşti, va desemna cel mai bun somelier român, iar câştigătorul va intra în echipa ţării noastre la competiţiile internaţionale de profil.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.