Ceapa umpluta cu piept de curcan

Printeaza

Ceapa umpluta cu piept de curcan din: ceapa, paine, piept de curcan, bacon, patrunjel, supa de legume, sare, piper.

Ingrediente:Ceapa_umpluta_cu_piept_de_curcan

  • 4 cepe mari, aurii
  • 4 felii paine
  • 1/2 piept de curcan
  • 150 g bacon
  • patrunjel
  • 250 ml supa de legume
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cepele se curăţă de foi si se pun la fiert întregi în apă cu sare. Se lasă în jur de 20 de minute si apoi se iau de pe foc. Se scoate, apoi, cu grijă, partea din mijloc şi se toacă mărunt. Intr-o tigaie, se pune baconul la călit Si se adaugă carnea tăiată fâşii cât mai subţiri.

Se pune şi mijlocul cepelor tăiat mărunt şi se lasă să se călească aşa. Miezul de pâine se înmoaie cu puţină apă, se presează şi apoi se fărâmiţează între degete. Se amestecă bine cu ceapa si carnea, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se adaugă pătrunjelul tocat mărunt.

Fiecare ceapă se umple cu amestecul de pâine şi carne şi se aşază într-un vas de cuptor. Se adaugă supa şi se dă la cuptor.

Ceapa umpluta cu piept de curcan

Ceapa_umpluta_cu_piept_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.