Ceapa cu sufleu de branza

Printeaza

Ceapa cu sufleu de branza din: ceapa, telemea, cascaval, parmezan, oua, nucsoara, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:Ceapa_cu_sufleu_de_branza

  • 6 cepe roşii mari
  • 150 g telemea
  • 100 g caşcaval
  • 30 g parmezan ras
  • 2 ouă
  • 1 lingurită cu nucşoară
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă cepele şi opăreşte-le în apă cu un praf de sare.

Taie deasupra un căpăcel şi îndepărtează o parte din foi. Aşază-le cu gura în jos ca să se scurgă.

Între timp, toacă mărunt jumătate din miezul scos din ceapă.

Amestecă cu brânza zdrobită, caşcavatul ras, gălbenuşurile, un praf de nucşoară, sare şi piper.

Încorporează abuşurile bătute spumă, apoiumple cepele cu grijă.

Aşază-le într-o formă termorezistentă şi presară parmezan.

Stropeşte-le cu puţin ulei şi cuptor, la foc moderat, 40 de minute.

Ceapa cu sufleu de branza

Ceapa_cu_sufleu_de_branza

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.