Ceapa cu maioneză

Printeaza

Ceapa cu maioneză

Ingrediente:Ceapa cu maioneză

  • 1 kg ceapă
  • 100 ml oţet
  • maioneză din 2 gălbenuşuri
  • 150 ml ulei
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Tai ceapa peştişori, o freci cu sare şi tomi oţetul. O laşi la rece până a doua zi. Faci apoi maioneza dintr-un gălbenuş crud, unul fiert şi ulei.

Presezi ceapa ca să se scurgă bine zeama, apoi o amesteci cu maioneza. E foarte bună drept garnitură la crochete, friptură rece, ouă umplute sau câmaţi prăjiţi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.