Ceai thailandez cu gheata

Printeaza

Ceai thailandez cu gheata din: sirop de agave, ceai negru, lapte de migdale, suc de portocale, anason, vanilie, scortisoara, gheata.

Ingrediente:Ceai thailandez cu gheata

  • patru linguri de sirop de agave
  • o ceaşcă şi jumătate de ceai negru, fiert
  • o ceaşcă de lapte de migdale
  • două linguri de suc de portocale
  • un sfert de linguriţă de anason stelat, praf
  • două linguriţe de esenţă de vanilie
  • o linguriţă de scorţişoară
  • două ceşti de gheaţă

 

Mod de preparare:

Turnaţi siropul de agave în ceaiul negru.

Adăugaţi laptele de migdale, sucul de portocale, anasonul, vanilia şi scorţişoara.

Serviţi în două pahare înalte. Puneţi câte o ceaşcă de gheaţă în fiecare pahar şi turnaţi peste cuburi ceaiul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.