Ceai asiatic

Printeaza

Ceai asiatic din: ceai, apa, vin rosu, cuisoare, vanilie, zahar si zeama de lamaie.

Ingrediente:Ceai asiatic

  • 4 lingurite de ceai Assam
  • 3/4 apa
  • 1 sticla de vin rosu
  • 2 cuisoare
  • 1 pastaie de vanilie
  • 2 linguri de zahar
  • zeama de lamaie

 

Mod de preparare:

Turnam apa fierbinte peste ceai si-l lasam la infuzat 3-4 minute. Adaugam vinul rosu, cuisoarele, vanilie, zaharul si zeama de lamaie. Fierbem amestecul incet, apoi turnam bautura printr-o strecuratoare.

Ceai asiatic

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.