Ceai asiatic cu bule de aer

Printeaza

Ceai asiatic cu bule de aer din: seminte de chia, lapte de migdale, ceai verde, gheata, nectar de agave, afine.

Ingrediente:Ceai asiatic cu bule de aer

  • un sfert de ceaşcă de seminţe de chia
  • o jumătate de ceaşcă de lapte de migdale
  • o ceaşcă de ceai verde
  • o jumătate de ceaşcă de gheaţă
  • o lingură de nectar de agave
  • două linguri de afine

 

Mod de preparare:

Intr-un bol mic, puneţi seminţele de chia la înmuiat în laptele de migdale. In primele zece minute, amestecaţi ocazional seminţele.

Acoperiţi vasul şi lăsaţi-le în continuare la înmuiat, în frigider, timp de şase până la opt ore.

Fierbeţi o ceaşcă din ceaiul verde favorit. Lăsaţi-l să se răcească până la temperatura camerei.

Intr-un vas de shaker mare, cu capac, puneţi gheaţa, ceaiul, siropul de agave şi laptele de migdale cu seminţele de chia.

Inchideţi etanş capacul şi scuturaţi viguros. Mişcarea de scuturare produce bulele de aer.

Puneţi afinele pe fundul unei halbe. Turnaţi mixtura din shaker peste afine şi serviţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.