Ceafa de porc cu praz

Printeaza

Ceafa de porc cu praz din: ceafă porc, praz, ulei, usturoi, sare, piper, piure de cartofi.

Ceafa de porc cu praz

Ingrediente:

  • 600 g ceafă porc
  • 500 g praz
  • 2-3 linguri ulei
  • 5 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • piure de cartofi

Mod de preparare:

Tai prazul până la codiţe, apoi îl opăreşti şi îl laşi la scurs.

Incingi uleiul şi rumeneşti carnea pe ambele părţi, apoi o scoţi pe şerveţele absorbante, în acelaşi ulei sotezi prazul câ­teva minute, apoi îl scoţi.

Aşezi într-o tavă carnea, usturoiul mărunţit, prazul, torni sosul din tigaie, potriveşti de sare şi piper şi dai la cuptor 15-20 de minute. Serveşti friptura cu piure de cartofi şi praz.

Ceafa de porc cu praz

Ceafa de porc cu praz

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.