Ceafa de porc marinata cu boia dulce si chili

Printeaza

Ceafa de porc marinata cu boia dulce si chili din: ceafă de porc, boia dulce, praf de chili, ulei de măsline, ceapa, vodca, sare, piper.

Ceafade_porc_marinata_cu_boia_dulce_si_chili

Ingrediente:

  •  800 g ceafă de porc
  •  1 linguriţă boia dulce
  • 1/2 linguriţă praf de chili
  •  100 ml ulei de măsline
  •  2 cepe
  •  150 ml vodcă
  •  sare, piper

 

 

 

Mod de preparare:

Se taie carnea în 4 felii egale. într-un castron se amestecă boia dulce cu chili şi ulei; se sărează şi se pipe­rează. Se aşază carnea în această marinată şi se adau­gă ceapa tăiată felii. Se toar­nă vodcă şi se dă la frigider 24 de ore.

Se prăjeşte carnea în ulei încins cca 6 min. pe fiecare parte. Se prăjeşte ceapa în tigaia-grill şi se serveşte cu carne. Se oferă alături o gar­nitură de cartofi la cuptor şi salată de legume.

Ceafa de porc marinata cu boia dulce si chili

Ceafade_porc_marinata_cu_boia_dulce_si_chili

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.