Ceafa de porc cu sos de cascaval

Printeaza

O reteta de ceafa de porc cu sos de cascaval, smantna, sare, piper, ulei si patrunjel.

Ingrediente: Ceafa de porc cu sos de cascaval

  • 1/2 kg ceafă de porc
  • 250 ml smântână
  • 100 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2-3 fire de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai felii, o presari cu sare şi piper, o laşi puţin deoparte, apoi o prăjeşti în ulei încins. Când este gata o pui într-un vas să se păstreze caldă.

Dai caşcavalul pe râză­toare, îl amesteci cu smântână, potriveşti de sare şi piper şi torni sosul într-o tigaie cu puţin ulei.

Când s-a omogenizat, îl torni peste friptură şi o aduci la masă presărată cu pătrunjelul tăiat fin.

Ceafă de porc cu sos de caşcaval

Ceafa de porc cu sos de cascaval

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Buna ceafa de porc cu sos cascaval

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.