Ceafa de porc cu legume

Printeaza

Ceafa de porc cu legume din: ceafa de porc, mustar, zahar, bere, cimbru, cartofi, morcovi, praz.

Ingrediente:Ceafa_de_porc_cu_legume

  • 1,5 kg ceafă de porc
  • 1 lingură cu muştar
  • 2 linguri cu zahăr brun
  • 600 ml bere blondă
  • 3 crenguţe de cimbru
  • 500 g cartofi noi
  • 3 morcovi medii, curăţaţi si tăiati în bucăţi mari
  • 3 fire de praz, curăţate şi tăiate în felii subţiri

 

Mod de preparare:

Inlătură şoriciul şi grăsimea de pe carne. Amestecă muştarul cu zahărul şi unge carnea. Pune-o într-un vas termorezistent şi las-o 20 de minute, timp în care încălzeşti cuptorul la 160°C.

Toarnă berea în vas, adaugă cimbrul, cartofii şi morcovii. Coace în cuptor timp de 1 1/2 ore. Adaugă prazul şi continuă coacerea încă 45 de minute, până când legumele s-au înmuiat şi carnea s-a pătruns suficient.

Serveşte fierbinte.

Ceafa de porc cu legume

Ceafa_de_porc_cu_legume

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.