Ceafa de miel cu chimion

Printeaza

Ceafa de miel cu chimion din: ceafa de miel, curry, chimion, coriandru, hasme, usturoi, spanac, ulei, fulgi de chili, sos hoisin.

Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate.

De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, care furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari organismului uman.

 

 

Ingrediente:Ceafa_de_miel_cu_chimion

  • 500 g ceafă de miel
  • 1 linguriţă praf de curry
  • 1 linguriţă chimion
  • 1 linguriţă seminţe de coriandru
  • 3 hasme
  • 2 căţei de usturoi
  • 400 g spanac proaspăt
  • 4 linguri ulei vegetal
  • 1/2 linguriţă fulgi de chili
  • 1 linguriţă sos hoisin

 

Mod de preparare:

Se taie carnea de miel fâşii subţiri. Se amestecă cu curry, chimion şi cu seminţele de coriandru zdrobite.

Se curăţă haşmele şi se taie felii subţiri, se curată usturoiul şi se taie mărunt. Se curăţă spanacul, se spală şi se scutură de apă.

Se încinge ulei în wok, se prăjesc bine haşmele şi usturoiul, se adaugă fulgi de chili.

Apoi se adaugă carnea şi sosul hoisin şi se prăjesc bine.

Se adaugă şi spanacul şi se lasă să se înmoaie. Se stinge cu puţină apă şi se amestecă cu grijă.

Ceafa de miel cu chimion

Ceafa_de_miel_cu_chimion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.