Ce bem de Revelion: Gin

Printeaza

Gin din: 50 ml gin, 1 linguriţă cu zahăr pudră, zeama de la o jumătate de lămâie, 250 ml sifon, cuburi de gheaţă, 1/2 felie de lămâie verde.

Mod de preparare:

Se amestecă bine ginul cu o linguriţă de zahăr pudră, zeama de lămâie şi sifonul, într-un pahar de amestec.

Se serveşte cu mai multe cuburi de gheaţă, în pahare cilindrice, înalte, decorate cu o jumătate de felie de lămâie.

Ce bem de Revelion: Gin

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.