Caviar de vinete cu ulei de masline

Printeaza

Caviar de vinete cu ulei de masline din: vinete, coriandru, patrunjel, usturoi, chimen, paprika, chili, suc de lamaie, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Caviar_de_vinete_cu_ulei_de_masline

  • 1 kg vinete
  • coriandru proaspăt
  • cîteva maini de frunze de pătrunjel măruntite
  • 1 căţel de usturoi zdrobit
  • 1 lingură de chimen
  • 1 lingură de paprika
  • 1 vîrf de cutit de chili
  • 2 linguri suc de lămîie
  • 3 linguri ulei de măsline
  • sare de mare
  • piper negru măcinat

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 200 de grade Celsius. Aşază vinetele pe o hîrtie de copt şi lasă-le la cuptor
pentru o oră.

După ce le scoţi, lasă-le să se răcească, apoi secţionează-le pe lungime şi scoate-le miezul şi seminţele.

Amestecă buruienile şi condimentele, adaugă sucul de lămaie şi uleiul de măsline pană obţii o pastă, pe care apoi o adaugi cărnii de la vinete.

Apoi amestecă temeinic, adăugand sare şi piper, după gust.

Caviar de vinete cu ulei de masline

Caviar_de_vinete_cu_ulei_de_masline

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.