Catina – beneficii si proprietati medicinale

Printeaza

Sirop_de_catinaCe face: are un conţinut bogat în vitamina C (ajută ia fortificarea sistemului imunitar), complexul de vitamine B (ceea ce face din cătină un remediu excelent în bolile hepatice), vitamina P (puternic antioxidantă, pune în valoare vitamina C), vitamina E (vitamina tinereţii). Preparatele din cătină asociate cu orice fel de tratament alopatic măresc efectul acestuia din urmă, are efect imuno-modulator, ceea ce o recomandă ca adjuvant în tratamentul cancerului.

Cum se ia: zilnic, şase linguri cu sirop.

Alte boli tratate cu…

… suc: o jumătate de pahar cu suc proaspăt (din fructe zdrobite), în combinaţie cu o cană de decoct de ramuri (se pun 3-4 linguri de ramuri uscate şi mărunţite la 11 de apă, se fierb 15 minute şi se strecoară),are efecte regenerative hepatice extraordinare: se beau două pahare zilnic, timp de două luni.

… amestec cu ouă de prepeliţă: amesteci bine două linguri de sirop cu cinci ouă de prepeliţă, laşi şase ore la rece, apoi bei seara, înainte de culcare, dintr-o dată; este un afrodiziac de invidiat şi, totodată, leac împotriva sterilităţii.

Contraindicaţii: colecistită acută, pancreatită, diaree cronică.

 

Incearca si Sirop de catina

 

Catina – beneficii si proprietati medicinale

Sirop_de_catina

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.