Cateva Retete simple si gustoase

Printeaza

Cateva Retete simple si gustoase:

Aperitiv cu masline si gogosari murati

Aperitiv cu masline si gogosari murati din: faina, cascaval, oua, sare, gogosari murati, masline, untdelemn, praf de copt. Ingrediente: 150 g faina 200 g cascaval 6 oua 1 praf de sare 150 g gogosari murati 200 g masline verzi si negre 4 linguri untdelemn 1/2 plic praf de copt   Mod de preparare: Tai gogoşarii […]

Salata de pui cu seminte de rodie

Salata de pui cu seminte de rodie din: pulpe de pui, ulei de masline, ciabatta, usturoi, varza rosie murata, ceapa rosie, mix de salata, seminte de rodie. Ingrediente:  500g pulpe superioare de pui, fără piele şi dezosate, tăiate în cuburi 3 linguri ulei de măsline 1/2 ciabatta, ruptă în bucăţi 2 căţei mari de usturoi, […]

Reteta zilei: Chiftelute cu susan

Chiftelute din pasta de fasole rosie din: seminte de susan, zahar brun, apa clocotita, faina de orez, pasta de fasole rosie, ulei de susan. Poate te intereseaza si Chiftele cu carne de vita si verdeata Ingrediente: 1/2 cană semințe de susan 3/4 cană de zahăr brun 1-1 1/3 cesti de apa clocotita 3 căni făină […]

Sandwich-uri cu somon

Sandwich-uri cu somon din: faina, ou, pesmet, file de somon, ulei, sala verde, minibaghete, maioneza, capere, ceapa verde, tarhon, zeama de lamaie. Ingrediente:  3 linguri de făină 1 ou mare, bătut 100g de pesmet uscat 4 fileuri de somon, fără piele şi oase, tăiate în jumătăţi pe lungime 2-3 linguri de ulei (opţional) 1 salată […]

Pateu de sardine

Pateu de sardine din: unt, sardine in ulei de masline, ceapa, marar. lamaie, mustar dijon, sare, piper. Ingrediente: 100g de unt moale, tăiat în cuburi mari 2 Conserve de sardine în ulei de măsline, scurse 1/2 ceapa mică, tocată mărunt 2 linguri de mărar, tocat, plus câteva fire întregi, pentru decor 1 lingură zeamă proaspătă […]

Tigaie de porc picant

Tigaie de porc picant din: ulei de arahide, spata de porc, ceapa, ghimbir, ardei iute, zahar brun, sos de peste, sos de ardei iute, ceapa verde, orez fiert, pak choi. Ingrediente:  2 linguri ulei de arahide 500g spată de porc, tăiată in bucăţi 1 ceapă, tocată fin 1 lingură de ghimbir ras 1 ardei iute […]

Supa limpede de carne (Consomme)

Beef Consomme:  How To Make Beef Consomme

Peste cu orez si broccoli

Peste cu orez si broccoli din: limes, fulgi de nuca de cocos, ardei iute, coriandru, ghimbir, usturoi, sos de peste, peste, orez, broccoli. Ingrediente:  2 limes 100g fulgi de nucă de cocos 1 ardei iute verde, curăţat de seminţe şi tocat grosier 1 mână de coriandru 1 bucată mare de ghimbir, curăţată de coajă şi […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.