Pulpe la gratar cu sos barbeque din: rosii, usturoi, pulpe, ulei de masline, boia de ardei iute, sare, piper. Ingrediente: 6 roșii 4 căței de usturoi 6 pulpe ulei de măsline boia de ardei iute sare piper Mod de preparare: Se opăresc roșiile în apă clocotită. Se decojesc și se pasează. Se încing 5 […]
Cotlete la gratar cu sos
Cotlete la gratar cu sos din: cotlete, bagheta, smantana, iaurt, mustar, tarhon, busuioc verde, ceapa verde, patrunjel, lamaita, untdelemn, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 6 cotlete fara os 1 bagheta 150 g smantana 50 g iaurt gras 2 linguri mustar 1/2 legatura tarhon 1 legatura busuioc verde 2 linguri cozi de ceapa verde 1/2 legatura […]
Ficat la gratar cu garnitura de cartofi noi
Ficat la gratar cu garnitura de cartofi noi din: ficat, ulei, mustar, sare, piper, cartofi, smantana. Ingrediente: 1 kg ficat 2 linguri cu ulei 1 lingura cu mustar sare piper macinat 1 kg cartofi 1 cana cu smantana Mod de preparare: Spălaţi ficatul, îl ştergeţi cu prosop curat, îl tăiaţi felii groase, pe care […]
Friptura de miel la gratar
Friptura de miel la gratar din: zahar brun, zeama de lamaie, coaja de lamaie, otet balsamic, usturoi, menta, pulpa de miel. Ingrediente: 2 linguri zahar brun zeama si coaja rasa de la 1 lamaie 125 ml ulei de masline 8 linguri de otet balsamic 2 catei de usturoi, zdrobiti 4 linguri de menta, tocata 1/2 […]
Piept de curcan la gratar
Piept de curcan la gratar din: piept de curcan, frunze de salata, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 400 g piept de curcan frunze de salată ulei de măsline sare piper Mod de preparare: Se unge cu ulei carnea de curcan și se presară cu sare și piper. Se frige pe grătarul bine încins, […]