Cateva Retete pentru Masa de Pasti

Printeaza

Cateva Retete pentru Masa de Pasti:

Antricot de miel umplut cu rosii si usturoi

Antricot de miel umplut cu rosii si usturoi

Antricot de miel umplut cu rosii si usturoi din: antricot de miel rosii, usturoi verde, ceapa verde, folie aluminiu, vin, miere, usturoi, ulei, lamaie, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 2 kg antricot de miel cu os cu tot 300 g roşii cherry 2 legături usturoi verde 2-3 fire ceapă verde folie de aluminiu Pentru sos: 200 […]

Supa pascala

Supa pascala Ingrediente: 1 kg organe de miel (ficat, inimă, plămâni) 2 linguri unt 3/4 orez 3 ouă sucul de la 2 lămâi 1/2 kg verde 1 legătură mărar sare piper   Mod de preparare: Speli organele de miel şi le pui la fiert cu apă cu sare. După ce au fiert le scoţi, le […]

Cum_se_prepara_Pulpa_de_miel_fripta_pe_pietre

Cum se prepara Pulpa de miel fripta pe pietre (VIDEO)

Pulpa de miel fripta pe pietre: Cum se prepara Pulpa de miel fripta pe pietre: Pofta buna!

Salată cu dovleac si miel

Salată cu dovleac si miel Ingrediente: 400 g dovleac curăţat 175 ml oţet din vin alb 100 g zahăr coaja de la 1/2 lămâie 1 baton de scorţişoară 150 g salată 1 ceapă 200 g ţelină 1 măr 50 g miez de nucă 6 linguri ulei 1 linguriţă muştar 4 file de miel (a 150 […]

Drob de miel cu alune

Drob de miel cu alune din: organe de miel, branza de oaie, pesmet, ceapa verde, alune, marar, ardei gras, oua, sare, piper, ulei. Ingrediente: organe de miel (ficat, rinichi, plămâni, splină) 150 g brânză de oaie 100 g pesmet 10 legături ceapă verde tăiată mărunt 100 g alune pisate 4 legături mărar 2 ardei roşii […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.