Cateva Retete pentru Masa de Pasti (2016)

Printeaza

Cateva Retete pentru Masa de Pasti:

Miel in chimen

Miel in chimen

Miel in chimen din: file de miel, unt, mar, ceapa, chimen, sare, piper, tarhon. Ingrediente: file de miel – 400 g unt – 30 g + 20 g pentru călit garnitura măr -100 g ceapă – o bucată chimen – o linguriţă sare piper tarhon tocat – două linguriţe   Mod de preparare: Speli bine […]

Miel cu rozmarin si usturoi

Miel cu rozmarin si usturoi

Miel cu rozmarin si usturoi din: miel, ulei, otet, usturoi, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: două kilograme carne de miel 50 ml ulei 30 ml oţet trei caţei de usturoi zdrobiţi 5-6 fire de rozmarin proaspăt sare piper negru (măcinat)   Mod de preparare: Mai întâi se amestecă uleiul cu usturoiul şi condimentele. Carnea se curăţă, […]

Coaste de miel cu sos de cafea şi smantana

O reteta delicioasa de coaste de miel cu sos de cafea si smantana din: coaste de miel, sare, piper, ceapa, morcovi, supa, cafea, smantana si zahar. Ingrediente: 2,5 kg coaste de miel o lingură de sare o lin­gură de piper două cepe medii (feliate) doi morcovi medii (feliaţi) o ceaşcă de supă (fierbinte) o ceaşcă […]

Tarta cu carne de miel

O reteta gustoasa de tarta cu carne de miel din: carne de miel, carne de vita, slanina, oua, patrunjel, ceapa, usturoi, mustar, miere, piper, cimbru, faina, unt, sare si lapte. Ingrediente umplutura: 500 g carne miel 125 g carne vita macre (tocata) 75 g slanina (taiata foarte marunt) 3 oua o legatura patrunjel 2 cepe […]

Ciorba de miel cu oua

Ciorba de miel cu oua

Ciorba de miel cu oua din: carne de miel, morcovi, telina, praz, ceapa verde, usturoi, cimbru, oua, patrunjel, tarhon, dafin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 700 g carne de miel 4 cartofi, doi morcovi o felie de ţelină un fir de praz două legături ceapă verde un fir usturoi verde 5 g cimbru 4 ouă o […]

Cighir - drob de miel

Cighir – drob de miel

Cighir – drob de miel din: maruntaie de miel, oua, paine, lapte, smantana, untura, marar, patrunjel, ceapa, prapur de miel, sare, piper, otet. Ingrediente: 500 g amestec măruntaie de miel (inima, ficatul plămânii) două ouă o felie de pâine 50 ml lapte dulce 25 g smântână 25 g untură o legătură de mărar o legătură […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.