Cateva Retete gustoase pentru masa de Craciun

Printeaza

Cateva Retete gustoase pentru masa de Craciun:

vitel_in_sos_de_smantana_03

Reteta zilei: Vitel in sos de smantana

Vitel in sos de smantana din: faina, vitel, ulei de masline, ceapa, ciuperci, sherry, smantana, tarhon, sare, piper. Ingrediente:  1 lingura faina 4 fileuri carne de vitel 2 linguri ulei de masline 1 ceapa tocata 150gr ciuperci, maruntite 2 linguri sherry 200ml smantana 2 linguri tarhon tocat sare si piper Mod de preparare: Puneti faina […]

gasca_umpluta_cu_prune_uscate_04

Reteta zilei: Gasca umpluta cu prune uscate

Gasca umpluta cu prune uscate din: gasca, mar, ceapa, salvie, ghimbir, sare, piper, unt, marmelada de ghimbir, prune uscate, pesmet, faina, supa de pui. Ingrediente:  1 gasca de 4.5 kg 1 mar, fara coaja si maruntite 1 ceapa, felii 1 lgatura de salvie 2 linguri de ghimbir sare și piper negru Ingrediente umplutura: 2 linguri […]

file_de_cod_la_cuptor_cu_sos_de_rosii_04

Reteta zilei: File de cod la cuptor cu sos de rosii

File de cod la cuptor cu sos de rosii din: rosii, ulei de masline, zahar, portocale, busuioc, file de cod, sare, piper, sote de fasole verde. Ingrediente:  350g roșii 5 linguri ulei de masline 1/2 lingurita zahar coaja de portocala busuioc si cimbru 900g file de cod sare și piper sote de fasole verde pentru servire […]

pui_la_cuptor_cu_sos_de_struguri_05

Reteta zilei: Pui la cuptor cu sos de struguri

Pui la cuptor cu sos de struguri din: pui, ghimbir, usturoi, suc de lamaie, ulei de masline, scortisoara, struguri, ceapa, supa de pui, sare, piper. Ingrediente:  1 pui de 1.6 kg 115-130g rădăcină de ghimbir ras 6-8 catei de usturoi, tocat sucul de la 1 lamaie 2 linguri ulei de măsline un varf de cutit […]

peste_invelit_in_bacon_cu_sos_de_maioneza_02

Reteta zilei: Peste invelit in bacon cu sos de maioneza

Peste invelit in bacon cu sos de maioneza din: bacon, unt, ceapa, fulgi de ovaz, patrunjel arpagic, pastrav, suc de lamaie, sare, piper, nasturel rosii cherry, lamaie, maioneza, smantana, mustar. Ingrediente:  10 felii de bacon 40g unt 1 ceapa, tocata 115g fulgi de ovaz 2 linguri patrunjel proaspat tocat 2 linguri arpagic proaspat tocat 4 […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.