Castraveti umpluţi cu peşte

Printeaza

O reteta de castraveti umpluti cu peste din: castraveti, branza de vaci, smantana, sare, piper, marar, ulei de masline, suc de lamaie, capere, peste afumat si marar.

Ingrediente:

  • 2 castraveti lungi
  • 250 g branza de vaci
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • 1 fir marar
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 3 linguri capere de la borcan
  • 200 g peste afumat curatat de piele (macrou, hering, pastrav, sprot)
  • 3 ridichi
  • marar

 

Mod de preparare:

Se decojesc castraveţii şi se taie în 4 fiecare; fiecare bucată se scobeşte şi se goleşte de seminţe, lăsând însă o bază solidă. Se amestecă brânza cu smântână, sare, piper şi mărar tocat; se înglobează ulei şi suc de lămâie. Se scurg caperele, se toacă şi se adaugă.

Se taie peştele în 8 fâşii. Se şterg castraveţii scobiţi cu prosop de hârtie şi în fiecare se aşază câte o bucată de peşte, iar deasupra se aşază cremă. Se presară piper şi ridichi tocate. Se decorează cu mărar.

Castraveti umpluţi cu peşte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.