Castraveti umpluti cu icre de crap

Printeaza

Castraveti umpluti cu icre de crap din: castraveti, icre, gris, ulei, ceapa, patrunjel, marar, lamaie, sare.

Ingrediente:Castraveti umpluti cu icre de crap

  • 6 castraveţi medii
  • 100 g icre de crap
  • 100 g griş
  • 200 ml ulei de floarea-soarelui
  • 1/2 ceapă roşie
  • seminţe de pin
  • pătrunjel şi mărar verde
  • zeamă de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Pentru început, prepară salata de icre. Pune grişul la fiert în apă care clocoteşte, amestecă uşor si lasă pe foc până se îngroaşă.

Când se răceşte, amestecă-l cu icrele, turnând din când în când câte puţin ulei. Când totul este bine omogenizat, şi cantitatea s-a dublat, pune zeama de lămâie, puţină verdeaţă tocată şi adaugă două linguri cu apă minerală, ca salata să devină mai pufoasă.

Curata castravetii, taie-i în bucăţi potrivite şi scobeşte-i de seminţe şi miez. Umple coşuleţele din castravete cu salată de icre, ornează-le cu verdeţuri, ceapă roşie sau seminţe de pin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.