Cascaval pane cu varză dulce

Printeaza

Cascaval pane cu varză dulce

Ingrediente: Cascaval pane cu varză dulce

  • 300-400 g caşcaval
  • 2-3 ouă
  • ulei
  • 2-3 linguri făină
  • 1 varză
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • mărar verde
  • 1-2 roşii pentru decor
  • oţet

 

Mod de preparare:

Tai felii caşcavalul, îl dai prin făină, apoi prin ou şi le prăjeşti în ulei. Tai apoi varza fideluţă, o presari cu sare şi o frămânţi până se înmoaie.

O presezi bine, să se scurgă zeama, mai adaugi sare după gust, piper măcinat şi oţet, apoi mărarul tăiat mărunt.

Pe un platou aşezi varza peste care pui feliile de caşcaval, ornezi cu roşii şi mai presari puţin mărar tocat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.