Casa

Printeaza

Casa din: crupe de hrisca, mar, scortisoara, sare, coaja de portocale.

Ingrediente:Casa

  • două ceşti de crupe de hrişcă înmu­iate în apă sau încolţite (se pun la înmuiat în apă pentru şase până la opt ore)
  • o ceaşcă de măr, mărunţit
  • o linguriţă de scorţişoară
  • o jumătate de linguriţă de sare
  • două linguriţe de coajă de portocale

 

Mod de preparare:

Puneţi toate ingredientele într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează şi devin cremoase.

 

Caşa este o reţetă europeană tradiţională, care foloseşte hrişcă prăjită.

Caşa are peste o mie de ani vechime şi e o mânca­re foarte populară în Rusia şi în Europa de Est.

Un proverb rusesc spune: „Supa de varză şi caşa sunt de ajuns ca să trăim”.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.