Cas ardelenesc

Printeaza

Cas ardelenesc: carne de porc, ceapa, oua, marar, sare, piper, smantana, faina,  cascaval, sare, piper.

Ingrediente: Cas_ardelenesc.png

  • 1 kg carne de porc semigrasă
  • 2 cepe
  • 4 ouă
  • 3 legături mărar
  • sare
  • piper

Ingrediente gratinat:

  • 300 g smântână
  • 2 ouă
  • 2 linguri făină
  • 200 g caşcaval ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Treci carnea şi ceapa curăţată prin maşina de tocat, apoi le amesteci cu ouăle şi cu condimentele, lei o tavă, o ungi cu ulei şi o tapetezi cu puţin pesmet, apoi răstorni compoziţia de carne, uniformizezi şi torni compoziţia de gratinat, formată din smântână, ouă, făină, caşcaval şi condimente.

Introduci tava la cuptor, la o temperatură de 170 grade Celsius, timp de 45 de minute.

Cas ardelenesc

Cas_ardelenesc.png

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.