Cartofi umpluti inveliti in sunca

Printeaza

Cartofi umpluti inveliti in crusta de sunca din: cartofi, sare, cimbru, branza gouda, branza de vaci, sunca, supa, rondele.

Ingrediente:Cartofi_umpluti_inveliti_in_crusta_de_sunca

  • 500 g cartofi noi mici
  • sare
  • 1/2 legatura cimbru
  • 75 g branza Gouda rasa
  • 2 linguri branza de vaci
  • 200 g sunca uscata feliata
  • 100 ml supa
  • 2 linguri rondele de ceapa ciorii

 

Mod de preparare:

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in apa clocotita circa 15 minute, se decojesc. Se curata si se toaca cimbrul.

Se scurg cartofii, se lasa sa se racoreasca si se taie in doua pe lung. Se incinge cuptorul la 200C. Se scobesc jumatatile de cartofi, cu o lingurita.

Se amesteca miezul cu cimbru si branzeturi.

Se umplu cartofii cu aceasta compozitie si se asambleaza. De jur imprejurul fiecarei cartof se potriveste cate o felie de sunca uscata si se asaza intr-o forma de sufleu unsa.

Se toarna supa si se coace la cuptor 20 de minute. Se servesc cartofii ornati cu rondele de ceapa.

Cartofi umpluti inveliti in crusta de sunca

Cartofi_umpluti_inveliti_in_crusta_de_sunca

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Sunt o nebunie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.