Cartofi umpluti cu ciuperci si patrunjel

Printeaza

Cartofi umpluti cu ciuperci si patrunjel din: cartofi, ciuperci, unt, sare, condimente, pătrunjel.

 

Ingrediente:Cartofi umpluti cu ciuperci si patrunjel

  • 6 cartofi potriviţi
  • 10 ciuperci
  • unt
  • sare
  • condimente
  • pătrunjel

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi pui să fiarbă pe jumătate. Le tai un căpăcel şi scobeşti cu o linguriţă pentru a îndepărta conţinutul (lucrezi cu grijă pentru a nu deterio­ra cartofii).

Cureţi, speli şi tai ciupercile şi apoi îi căleşti puţin în unt.

Amesteci ciupercile cu compoziţia scobită din cartofi.

Condimentezi totul după gust cu sare şi piper şi adaugi pătrunjel verde tocat, lei cartofii scobiţi şi îi umpli cu această compoziţie.

Apoi aşezi car­tofii într-un vas de yena uns cu unt. Pe fiecare car­tof aşezi câte o bucăţică de unt.

Dai vasul la cup­tor pentru circa 15-20 de minute. Serveşti cartofii calzi cu o salată de legume alături.

Cartofi umpluti cu ciuperci si patrunjel

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.