Cartofi umpluti cu cascaval si porumb

Printeaza

Cartofi umpluti cu cascaval si porumb din: cartofi rosii, porumb la conserva, cepe,  cascaval de post, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Cartofi_umpluti_cu_cascaval_si_porumb

  • 4 cartofi roşii mari
  • 1 conserva mică de po­rumb
  • 2 cepe
  • 100 g caşcaval de post
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli bine cartofii şi îi pui la fiert cu coajă. Ii iaşi vreo 20 de minute, îi scoţi din apă şi îi cureţi cât sunt calzi, apoi îi laşi să se răcească. Ii tai în jumătate şi îi scobeşti uşor în mijloc.

Intre timp, cureţi ceapa şi o tai solzişori, după care o pui la călit, până se rumeneşte. Razi caşcavalul şi îl amesteci cu po­rumbul şi cu miezul de la cartof, sare şi piper.

Cu această compoziţie umpli cartofii. Ungi o tavă de cuptor cu puţin ulei, pui car­tofii umpluţi în ea, îi stropeşti cu puţin ulei şi îi ornezi cu ceapă călită.

Dai tava la cuptor, nu înainte să presari caşcaval ras pe deasupra cartofilor. Ii laşi în cuptor, cât să se to­pească şi caşcavalul, apoi îi serveşti calzi.

 

 

Cartofi umpluti cu cascaval si porumb

Cartofi_umpluti_cu_cascaval_si_porumb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Merita, sa zicem, nu ma da pe spate, dat merita incercata reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.