Cartofi umpluti cu carne tocata de vita din: cartofi, ceapa, carne de vita, ardei, rosii, sos picant, unt, ulei, cascaval, sare. Ingrediente: 8 cartofi o ceapă 300 g carne tocată de vită un ardei gras 2 roşii o linguriţa sos picant 3 linguri unt 3 linguri ulei 50 g caşcaval ras sare Mod de […]
Cartofi umpluti cu carnati, costita si verdeata
PrinteazaCartofi umpluti cu carnati, costita si verdeata din: cartofi mijlocii, cârnaţi afumaţi, costiţă afumată, ulei, sare, piper, sos de rosii, apa calda, verdeata tcata.
Ingrediente:
- 8-10 cartofi mijlocii
- 400 g cârnaţi afumaţi
- 200 g costiţă afumată
- ulei
- sare
- piper
- 1 cană sos de roşii
- apă caldă
- verdeaţă tocată
Mod de preparare:
Cartofii curăţaţi de coajă şi bine spălaţi îi goleşti de miez.
Tai bucăţi de cârnaţi, cât să încapă în fiecare cartof, iar alături pui bucăţele de costiţă.
Aşezi cartofii într-o tavă unsă cu ulei, unul lângă celălalt.
Pui în tavă şi miezul cartofilor, sare, piper, apă caldă, pe care ai amestecat-o cu 50 ml ulei şi 1 cană de sos de roşii.
Pui la copt pentru 35-40 de minute. Serveşti cartofii calzi, cu verdeaţă tocată presărată deasupra şi cu salată de sezon.
Cartofi umpluti cu carnati, costita si verdeata
Pofta buna!
poate iti place si:
Cartofi umpluti cu tofu si ceapa verde
Cartofi umpluti cu tofu si ceapa verde din: cartofi, branza tofu, sare, piper, patrunjel, ceapa verde. Ingrediente: 5 cartofi de marime medie 200 g branza tofu sare piper 1 legatura patrunjel 1 legatura ceapa verde Mod de preparare: Speli cartofii şi îi pui ia fiert în coajă. Când sunt gata, îi laşi 5 minute […]
Pofta buna!