Cartofi umpluti cu branza si ansoa

Printeaza

Cartofi umpluti cu branza si ansoa din: cartofi, branza, unt, ansoa, masline.

Ingrediente:Cartofi_umpluti_cu_branza_si_ansoa

  • 8 cartofi mari
  • 4 linguri brânză
  • 25 g unt topit

Pentru servit:

  • 8 fileuri de anşoa
  • măsline feliate

 

Mod de preparare:

Cartofii foarte bine spălaţi se fierb 10 minute. Se lasă să se răcească uşor şi se scobesc cu mare atenţie.

Miezul cartofilor se amestecă apoi cu brânza şi se umplu cartofii. Se ung cu unt topit şi se lasă la cuptor 10 minute.

Se aduc la masă cu fileuri de anşoa şi măsline.

Cartofi umpluti cu branza si ansoa

Cartofi_umpluti_cu_branza_si_ansoa

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.