Cartofi umpluti cu ciuperci si smantana

Printeaza

Cartofi umpluti cu ciuperci si smantana din: cartofi, unt, oua, smantana, ciuperci.

Ingrediente:Cartofi umpluti cu ciuperci si smantana

  • 500 g cartofi
  • 100 g unt
  • 2 ouă
  • 2 linguri smântână
  • 250 g ciuperci

 

Mod de preparare:

Se spală cartofii şi se coc în cuptor. După aceea se scobesc şi o parte din miez se amestecă bine cu unt, gălbenuşuri, smântână şi ciupercile fierte şi tăiate mărunt (ciupercile proaspete se prăjesc în unt).

Cu această compoziţie se umplu cartofii, se aşează într-o cratiţă cu unt şi se dau la cuptor pentru 15 minute. Când sunt gata, se stropesc cu unt.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.