Cartofi la tigaie

Printeaza

O reteta de cartofi la tigaie din: cartofi, praz, ciuperci, rozmarin, bacon, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Cartofi la tigaie

  • 1 kg de cartofi mici
  • 1 legătură de bulbi de praz
  • 250 g de ciuperci champignon
  • 2-3 de crenguţe rozmarin
  • 100 g de bacon (kaizer)
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi cartofii în coajă cca. 25 de minute, apoi scurgeţi-i şi curăţaţi-i. Tăiaţi prazul bucăţi. Curăţaţi ciupercile şi tăiaţi-le în jumătate sau în patru, în funcţie de mărimea lor. Curăţaţi rozmarinul. Tăiaţi şunca fâşii.

Prăjiţi şunca în ulei până devine crocantă., apoi scoateţi-o pe o farfurie. în aceeaşi grăsime, prăjiţi cartofii şi ciupercile cca. 5 minute, amestecând continuu. După 2 minute, adăugaţi rozmarinul şi prazul şi căliţi-le. Condimentaţi totul cu sare şi piper, adăugaţi fâşiile de şuncă şi serviţi.

Cartofi la tigaie

Cartofi la tigaie

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.