Cartofi cu sos tomat

Printeaza

Cartofi cu sos tomat din: cartofi, ulei, ceapa, usturoi, o cutie de rosii, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi cu sos tomat

  • 1,5 kg cartofi
  • 1 cană ulei
  • 2 cepe mijlocii
  • 1 căţel usturoi
  • 1 cutie mică roşii
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cartofii, curăţaţi, se taie felii şi se rumenesc frumos în ulei încins.

Ceapa şi usturoiul, tăiate fin, se fierb înăbuşit într-o cratiţă, câteva minute, alături de pasta de roşii, puţină apă, sare şi pătrunjel verde tocat mărunt.

Se adaugă cartofii şi se mai lasă o jumătate de oră.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Salata de cartofi cu sos pesto

Salata de cartofi cu sos pesto

Salata de cartofi cu sos pesto din: cartofi, fasole, mazare, sos pesto, lamaie, busuioc. Ingrediente: 750 g cartofi noi 125 g bob (fasole cu bobul uriaş) 125 g mazăre 175 g fasole albă 2 linguri maioneză 3 linguri sos pesto 1/2 lingură zeamă de lămâie 0 mână de busuioc   Mod de preparare: Fierbe cartofii în […]

Cartofi cu sos de tarhon

Cartofi cu sos de tarhon

Cartofi cu sos de tarhon din: cartofi, ceapa, ulei, unt, faina, tarhon, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1 kg cartofi 2 cepe 1 ceaşcă plină cu ulei 2 linguri cu unt 3 linguri cu făină 500 ml supă de zarzavat 2 linguri cu tarhon tocat 1/2 lămâie sare piper măcinat   Mod de preparare: Curăţaţi cairtofii […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.